YBTM Lawat Hospital Pengajar UniSZA

YBTM Lawat Hospital Pengajar UniSZA
English translation not available for this content.

Timbalan Menteri Pendidikan Tinggi, YB Dato' Haji Mohammad Yusof Apdal semalam berkesempatan membuat lawatan kerja ke Hospital Pengajar Universiti Sultan Zainal Abidin (HPU UniSZA) sempena kehadiran beliau ke majlis Rumah Terbuka Malaysia Madani edisi Terengganu yang diadakan di universiti tersebut malam tadi.

Beliau telah disambut oleh Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) UniSZA, YBhg. Prof. Dr. Zuhairah Ariff Abd. Ghadas serta Timbalan Naib Canselor UniSZA (Hal Ehwal dan Alumni), YBhg. Prof. Madya Dato' Ts. Dr. Mohd Hafiz Yusoff @ Che Abdullah sebelum dibawa melawat ke sekitar HPU tersebut, antaranya Jabatan Farmasi, Jabatan Perubatan Pengimejan Perubatan serta Klinik Am (GMC)

Sepanjang kunjungan tersebut, YB Timbalan Menteri telah diberi taklimat dan penerangan mengenai pembangunan dan operasi HPU UniSZA dari Pengarahnya, YBhg. Prof. Dato' Dr Ahmad Zubaidi A. Latif.

YB Timbalan Menteri berharap kunjungan itu dapat membina uhkhuwah antara pejabat YB Timbalan Menteri Pendidikan Tinggi dengan barisan pengurusan tertinggi UniSZA serta semua warganya, sekali gus turut teraspirasi dalam mencapai kecemerlangan pendidikan tinggi di peringkat global.

  • Last updated on .
  • Hits: 2173
MoHE Logo

Ministry of Higher Education Official Portal © All Rights Reserved

Last Modified: Friday 19 July 2024, 02:51:53.