KSU Berbuka Bersama Warga JPPKK

KSU Berbuka Bersama Warga JPPKK
English translation not available for this content.

YBhg. Dato' Seri Abdul Razak Jaafar, Ketua Setiausaha Kementerian Pendidikan (KPT) telah meluangkan masa untuk berbuka puasa dan beramah mesra bersama warga Jabatan Pendidikan Politeknik dan Kolej Komuniti (JPPKK) petang tadi.

Majlis yang diadakan bagi meraikan kemuliaan Ramadan ini telah diisi dengan pelbagai aktiviti, antaranya ceramah kerohanian yang telah disampaikan oleh penceramah bebas, Al-Fadhil Ustaz Mohd Basri Che Harun.

Selain itu, YBhg. Dato' Seri KSU yang diiringi oleh YBrs. Dr. Haji Mohd Zahari Ismail, Ketua Pengarah Pendidikan Politeknik dan Kolej Komuniti turut menyampaikan watikah kenaikan pangkat (TBK) kepada 19 orang warga JPPKK.

Beliau juga menyampaikan sumbangan Aidilfitri 2023 tajaan Yayasan Pembangunan Ekonomi Islam Malaysia (YAPEIM) kepada 33 orang kakitangan JPPKK yang terdiri daripada pembantu operasi dan pemandu kenderaan.

Hadir sama ialah YBhg. Dato' Dr. Haji Megat Sany Megat Ahmad Supian, TKSU (Dasar), KPT; YBhg. Datuk Dr. Mohd Zabri Yusoff, TKSU (Pengurusan dan Pembangunan), KPT; dan para pengurusan tertinggi JPPKK.

  • Last updated on .
  • Hits: 2907
MoHE Logo

Ministry of Higher Education Official Portal © All Rights Reserved

Last Modified: Wednesday 24 July 2024, 03:08:48.

sirim-logo